James Cooke stort zich in gigantisch avontuur: "Ik ben echt heel erg bang"
COS
James Cooke stort zich in gigantisch avontuur: "Ik ben echt heel erg bang"
Foto: Play4

Het nieuwe seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' is gestart. James Cooke vertelde er dinsdag over zijn deelname aan een opmerkelijk programma.

James Cooke zal binnenkort deelnemen aan het tweede seizoen van 'Over De Oceaan'. In dat Play4-programma staken in het eerste seizoen zes bekende Vlamingen, waaronder Jani Kazaltzis en Evi Hanssen, de Atlantische Oceaan over met een zeilboot. 

Binnenkort stort James zich dus in datzelfde avontuur. "Ik ben echt een beetje bang. Ik heb gebeld met iedereen die op de boot had gezeten en Jani heeft echt urenlang met mij gesproken", vertelde James in 'De Cooke & Verhulst Show'.

"Ik ben echt heel erg bang", klinkt het nogmaals bij James. Waarom hij dan meedoet? "Omdat ik echt weleens drie, vier weken zonder gsm wil leven en ook vooral omdat dat met mensen is die ik nog niet zo goed ken."

James mag de namen nog niet zeggen. "Maar er zijn enkele mensen die ik echt nog niet goed ken en dat vind ik er supertof aan. Of zij dat even tof vinden, weet ik niet", lacht James. "Ik kijk er gewoon naar uit om dat avontuur aan te gaan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.