James Cooke neemt belangrijk besluit over relatie met Dorian: "Kwam op de boot tot dat besef"
COS
James Cooke neemt belangrijk besluit over relatie met Dorian: "Kwam op de boot tot dat besef"
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke heeft een gigantisch druk jaar achter de rug. Hij maakte verschillende programma's én stapte in het huwelijksbootje. 

James Cooke scheert momenteel hoge toppen met 'James De Musical' op Play4. Eerder dit jaar waren er ook nog 'Leef!' en 'De Cooke & Verhulst Show'. Op privévlak was er in augustus dan weer zijn huwelijk met Dorian Liveyns.

Onlangs moest het prille echtpaar elkaar meteen al enkele weken missen. James vertoefde drie weken op zee voor het tweede seizoen van 'Over De Oceaan'. Dat programma verschijnt naast het tweede seizoen van 'Leef!' en het gloednieuwe 'Extreme Makeover Home Edition' in 2022 op Play4.

"Een drukke agenda dus, en tegelijk wil ik meer tijd met Dorian doorbrengen", zegt James over het komende jaar in Het Nieuwsblad. "Op de boot kwam ik tot het besef dat ik het geen evidentie mag vinden dat hij mij altijd volgt in al mijn avonturen."

"Ik wil maar zeggen: ik mag doen wat ik wil, ik moet met weinig rekening houden. Net omdat ik hem zo gemist heb, wil ik dus meer tijd met hem doorbrengen", besluit James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.