James Cooke kondigt verrassende namen van tweede seizoen 'James De Musical' aan
COS
James Cooke kondigt verrassende namen van tweede seizoen 'James De Musical' aan
Foto: Play4

James Cooke bracht vorig jaar het gloednieuwe format 'James De Musical' op Play4. Het was meteen een groot succes.

Dat er een tweede seizoen van 'James De Musical' moest komen, stond voor veel kijkers al vast vanaf de eerste musical over en voor Natalia. Play4 leek diezelfde mening te hebben, want snel na het einde van seizoen 1 kondigde de zender het nieuwe seizoen aan.

Na een heleboel telefoontjes is de line-up nu bekend. James Cooke zal de volgende Vlaamse sterren mogen ontvangen in NT Gent: Erik Van Looy, Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew en De Planckaerts.

"Vorig jaar moesten we nog rekening houden met corona en konden we maar een beperkt publiek uitnodigen, maar nu kan iedereen die zin heeft in een geweldige live-ervaring van 'James De Musical' komen kijken want we gaan voor volle zalen. Ik heb er zoveel zin in en bedank nu al graag mijn gasten!" aldus James Cooke.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie. En jij kan erbij zijn. De ticketverkoop voor de opnames start dinsdagnamiddag om 14.00 uur via ntgent.be

Meer nieuws

Meer nieuws

.