James Cooke keihard aangepakt: “Allerlaatste die ik aan mijn sterfbed wil”
COS
James Cooke keihard aangepakt: “Allerlaatste die ik aan mijn sterfbed wil”
Foto: Play4

James Cooke heeft met ‘Leef!’ een gloednieuw programma op Play4. James maakte zes pakkende portretten van terminaal zieke mensen.

Op sociale media zijn de reacties na de eerste twee afleveringen van de reeks bijzonder positief. Toch wordt het programma en vooral de presentator niet door iedereen gesmaakt.

“De allerlaatste die ik aan mijn sterfbed zou willen, is James Cooke”, schrijft journalist Frederik De Backer in een opiniestuk voor De Morgen.

“Hoeveel emmers coke moet zo’n tv-producer achter het neusbeen hebben om zo’n programma te willen maken, en hoeveel méér om het vervolgens in handen te geven van James Cooke?”, klinkt het verder.

“Het is niet omdat je de Karen Damens van deze wereld aan het huilen kunt brengen op een boot dat je Lutgart Simoens bent. Je blijft een mascotte, een dansend aapje op een straathoek, een handpop waarbij iedereen het spelletje meespeelt zolang het niet al te irritant wordt.”

Op Twitter nemen verschillende fans het op voor James. Ook Wanne Synnave, sidekick van Peter Van de Veire, is misnoegd. “Wanneer een recensie een persoonlijke afrekening wordt, ben je geen goede journalist. Dit schrijf je niet over iemand.”

https://twitter.com/VandenBroeck_G/status/1366872556762972161

https://twitter.com/BertnBreakfast/status/1366768873912082434

Meer nieuws

Meer nieuws

.