James Cooke en Gert Verhulst hebben groot nieuws

door: PMN
Afbeelding bron: VIER

Dit voorjaar zal er geen nieuw seizoen komen van ‘Gert Late Night’. Door de coronamaatregelen is het onmogelijk geworden.

Maar niet getreurd want Gert Verhulst en James Cooke hebben al een gloednieuw programma klaar. Het duo presenteert ‘De Cooke & Verhulst-show’. 

Het wordt een dagelijkse show die uitgezonden wordt op Play4. Ze krijgen ook enkele vaste bijzitters. Op maandag komt Jeroom zijn droge humoristische zelve zijn, op dinsdag zorgt Marc-Marie Huijbrechts voor de markante meningen, op woensdag komt Rani De Coninck de studio verblijden met haar gulle lach en op donderdag is Erik Van Looy te gast met zijn dossierkennis.

"Heel blij en dankbaar dat we er na de paaspauze weer volop kunnen invliegen”, reageert Gert Verhulst

“Ik hoop dat we onze kijkers toch een beetje verstrooiing kunnen brengen met een gezonde mix van actua en humor. De televisie is in deze lange periode niet te onderschatten gezelschap in vele huiskamers.” 

"Hele eer om die vier toppers te gast te hebben"

“Samen met Jeroom, Marc-Marie, Rani en Erik  willen we die eerste lenteavonden net iets interessanter, vrolijker en gezelliger maken. Want hoop doet leven!"

"Een hele eer om deze vier toppers wekelijks te gast te hebben in onze nieuwe show. Denk daarnaast aan een grote shiny floor waarop we de show weer in de bizz steken met leuke performances van bekend en onbekend Vlaanderen”, vult James Cooke aan.