James Cooke en Dorian krijgen voorstel voor docusoap over huwelijk: Dit hebben ze besloten
COS
James Cooke en Dorian krijgen voorstel voor docusoap over huwelijk: Dit hebben ze besloten
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke en Dorian Liveyns zagen hun huwelijk vorige zomer in het water vallen. Het koppel heeft hun huwelijk verplaatst naar 14 augustus.

Toen Gert Verhulst de datum van het huwelijk van James Cooke en Dorian Liveyns verklapte in 'De Cooke & Verhulst Show', reageerde James verontwaardigd. Het had echter zomaar gekund dat iedereen het huwelijk had kunnen volgen.

Productiehuis Dedsit pitchte namelijk het idee bij James en Dorian om de voorbereidingen en het huwelijk zelf in een soort docusoap te gieten. Dorian en James hebben er serieus over nagedacht.

"Omdat het een waardevol statement zou zijn voor de community", zegt James in Story. "Het huwelijk van een homoseksueel koppel uitzenden in primetime, terwijl twee mensen van hetzelfde geslacht die trouwen in sommige landen nog steeds scheef wordt bekeken."

Maar het koppel besefte als snel dat de intimiteit zou wegvallen als ze van hun huwelijk een tv-programma zouden maken. "Dan is het ons feest niet meer, maar bepaalt de regisseur alles. Dat wilden we niet", aldus James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.