James Cooke doet verontrustende ontdekking bij zichzelf

door: COS
James Cooke in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke en zijn kompaan Gert Verhulst trokken eind mei de stekker uit hun talkshowavontuur. Het derde seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' werd het laatste.

James Cooke en Gert Verhulst knijpen er de komende tijd eventjes tussenuit. Gert en zijn echtgenote Ellen Callebout vertrokken al op vakantie naar Saint-Tropez. James zal hen daar ook snel komen bezoeken.

Daarna is het weer werken geblazen voor de sympathieke presentator. Hij heeft tal van projecten op til staan. Er zijn de aankomende producties met zijn productiehuis 'Uitgezonderd.', maar ook heel wat tv-projecten.

James zien we binnenkort met een tweede seizoen van 'Leef!', een tweede reeks musicals in 'James De Musical' en het gloednieuwe 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Ook een nieuwe samenwerking met Gert Verhulst valt niet uit te sluiten.

Stress, waarvan er de afgelopen jaren zeker sprake moet geweest zijn bij James, lijkt nu z'n tol te eisen. James is zijn eerste grijze haar tegengekomen. Eigenlijk komt de 37-jarige James er nog goed van af. De gemiddelde man komt z'n eerste grijze haar immers al tegen rond z'n dertigste.

James Cooke komt grijze haar tegen
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984