James Cooke doet opvallende bekentenis: "Die uitspraak van Gert Verhulst maakte me bang"
COS
James Cooke doet opvallende bekentenis: "Die uitspraak van Gert Verhulst maakte me bang"
Foto: Play4

Vijf jaar geleden ruilde James Cooke zijn job achter de schermen in voor eentje voor de camera. Sindsdien is hij niet meer weg te denken bij Play4.

Met 'Leef!' en 'James, De Musical' oogstte James Cooke dit jaar groot tv-succes. Ook 2017 was zo'n zot jaar. Hij maakte 'Camping Karen en James' met Karen Damen en blikte het eerste seizoen van 'Gert Late Night' in met Gert Verhulst.

Voor zijn grote doorbraak was James vooral aan het werk als musicalacteur, werkte hij achter de schermen bij 'The Voice' en was hij een vaste waarde bij 'Jonas & Van Geel'. Na 'Nieuwe Buren' met Karen Damen in 2016 veranderde alles.

"Opeens mocht ik programma's maken", zegt James in Het Nieuwsblad. "Gert Verhulst zei mij toen: 'Ik ken niemand die zo snel zijn plekje in de tv-wereld heeft veroverd als jij.' Die uitspraak maakte me bang. Ging het dan misschien te snel voor mij?"

"Gelukkig heeft Gert gelijk gekregen. Al besef ik elke dag dat deze job erg vergankelijk is. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg", besluit James Cooke.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.