James Cooke beleeft beangstigend moment: "Hij zwaaide met een mes naar mij"
COS
James Cooke beleeft beangstigend moment: "Hij zwaaide met een mes naar mij"
Foto: Play4

James Cooke was zaterdagochtend te gast in 'Weekwatchers' op Radio 2. De Play4-presentator vertelde er een schrikwekkende situatie die hij achter het stuur meemaakte.

Onlangs hadden James Cooke en Gert Verhulst het in 'De Cooke & Verhulst Show' over ritsen. Gert maakte zich toen kwaad, omdat hij zich er enorm aan ergert dat een groot deel van de bevolking het concept niet lijkt te snappen. James deelt die irritatie van zijn beste vriend.

"Ritsen, da's zoiets eenvoudigs. Dat lukt precies niet. Alsof iedereen denkt: die probeert hier voor te steken. Wees eens allemaal kalm, doe toch gewoon hoe het moet. Dan is dat met tuten en vingers opsteken. Maar je moet opletten, voor je het weet stappen ze uit hun auto aan een rood licht", beseft James bij Radio 2.

James heeft zelf al eens een beangstigende situatie mee. "Ik heb het eens gehad dat er iemand achter mij kwaad was, omdat ik had voorgeritst, zoals het hoort en die nam vanachter z'n zonneklep een mes en die zwaaide met zijn mes naar mij", herinnert James zich.

"Ik ben los door dat rood gereden toen. Ik dacht: nee, dit kan niet. Ik ben dan zo trillend doorgereden, zo'n beetje stotterend met de auto. Verschrikkelijk. Ik was echt wel bang toen", besluit James Cooke.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.