Iedereen is het eens over 'James De Muscial': 'Over die persoon moeten ze een musical maken'
COS
Iedereen is het eens over 'James De Muscial': 'Over die persoon moeten ze een musical maken'
Foto: Play4

James Cooke heeft met 'James De Musical' een groot succes beet op Play4. Na de musical over Margriet Hermans zijn we jammer genoeg al halfweg.

Voor veel mensen staat het nu al vast: er moet sowieso een tweede seizoen komen van 'James De Musical'. Onze lezers doen alvast een heleboel suggesties om het James en zijn redactie al wat makkelijker te maken.

Verschillende namen komen verschillende keren terug: Stef Wauters, Koen Wauters, Bart Kaëll, Will Tura, Bart Peeters, Helmut Lotti, Christoff en Karen Damen. "Een toffe madam en zeker lachen met die twee", klinkt het. Ook Dominique Persoone verdient volgens jullie een ode.

Dorian of Gert

Toch is er één persoon die het vaakst voorbij komt: James Cooke zelf. "Dat zou geweldig zijn", lezen we. "Met Dorian Liveyns (James' echtgenoot, red.) als presentator", stelt iemand voor. "Laat Gert Verhulst het maar presenteren", klinkt het bij een andere kijker.

Verschillende kijkers vroegen het zich al af: zou er geen extra aflevering komen over James als verrassing? Zelf ontkende de presentator dat in Humo voor het programma van start ging. Een ideetje voor een mogelijk volgende seizoen dus!

Meer nieuws

Meer nieuws

.