Iedereen heeft hetzelfde te zeggen over Jani Kazaltzis als presentator van 'Blind Gekocht'
COS
Iedereen heeft hetzelfde te zeggen over Jani Kazaltzis als presentator van 'Blind Gekocht'
Foto: Play4

Eerst was er Dina Tersago, daarna Kobe Ilsen en nu Jani Kazaltzis. Play4 moest voor het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' opnieuw op zoek naar een nieuwe presentator.

Voor het vierde seizoen van 'Blind Gekocht' ging Play4 op zoek in eigen huis. Met Jani Kazaltzis is het programma nu al toe aan een derde gezicht, maar was Jani volgens de kijkers een goede keuze? Wij vroegen onze lezers hoe de 43-jarige presentator het ervan afbrengt.

De reacties zijn bijna unaniem: Jani doet dat echt héél goed. Heel veel kijkers zien Jani enorm graag bezig. "Hij doet dat supergoed, blijft altijd zichzelf", klinkt het in de reacties. "Die is gewoonweg geweldig!" En: "Hij doet het met zijn Jani-flair, zonder veel gedoe. Top!"

De loftrompet wordt meermaals afgestoken. "Hij doet dat heel goed, trouwens in ieder programma, zie en hoor hem graag bezig", schrijft nog een kijker. "Jani is geweldig, wat hij ook presenteert!" En: "'t Is een super mens. Brengt ook wat humor mee. Love it!"

"Met z'n gekende enthousiasme, spontaniteit en flair! Zeer fijn om naar te kijken, hij doet dat goed", vindt nog iemand. Sommige kijkers vinden Jani al de beste van de drie presentators. "Hij is echt geknipt voor dit programma", reageert iemand. "Ik kijk nu omdat het met Jani is."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.