Iedereen heeft dezelfde boodschap voor Jani Kazaltzis na pijnlijke kritiek
COS
Iedereen heeft dezelfde boodschap voor Jani Kazaltzis na pijnlijke kritiek
Foto: Play4

Jani Kazaltzis zagen we de afgelopen weken in 'Viva La Feta' en 'Blind Gekocht' op Play4. Jani moest gemene reacties lezen over zijn uiterlijk.

Jani Kazaltizs moest onlangs dingen lezen als 'Ben jij met een fietspomp opgeblazen?'. Op Instagram reageerde hij al op de commentaren en ook in Dag Allemaal is hij duidelijk: "Ik heb helemaal niets laten opspuiten en ik zou hier ook niet over liegen." Hij voelt zich gelukkig, ook al is dat met een paar kilo's meer.

Onze lezers willen Jani een hart onder de riem steken en laten erg lieve reacties achter voor de presentator. "Blijf jezelf, Jani, je bent een mooie lieve man. Geniet van het leven en trek je niets aan van die domme commentaar. Je hebt het hart op de juiste plaats."

"Waarom moet er nu altijd kritiek gegeven worden op anderen? Jani ziet er prima uit, niets van aantrekken", zegt nog iemand. "Topkerel, blijft altijd zichzelf", vindt een fan. "Groot gelijk! Je ziet er super uit", vindt iemand anders. "Je bent altijd jezelf, Jani. Houden zo! Zo ben je het mooist."

Meer nieuws

Meer nieuws

.