Huwelijksaanzoek van Laurins op komst voor Julie Vermeire? "Da's wel een romantisch decor"
COS
Huwelijksaanzoek van Laurins op komst voor Julie Vermeire? "Da's wel een romantisch decor"
Foto: Play4

Julie Vermeire had met 'De Redders' haar eerste acteerjob beet. Het Play4-programma leverde haar ook de liefde van haar leven op.

Julie Vermeire en Laurins Dursin leerden elkaar tijdens de voorbereidingen van 'De Redders' kennen. Voor de opnames officieel van start gingen, waren ze al een koppel. Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder wonen Julie en Laurins al een tijdje samen. Is de volgende stap een huwelijksaanzoek?

"Ik laat het allemaal op mij afkomen, want ik vind dat zoiets spontaan moet gebeuren", zegt Julie in Story. "Maar alles op z'n tijd. Al is Disneyland Paris, waar we onlangs waren voor de 30ste verjaardag, wel een romantisch decor", geeft Julie een niet zo subtiele hint aan haar vriend.

Laurins weet dus wat hem te doen staat. Wat hij zeker weet, is dat het aanzoek sowieso van hem moet komen. "En ik wil het ook wel origineel aanpakken", zegt hij in het weekblad. Onze relatie zit in elk geval helemaal goed, en dat is het belangrijkste. Julie en ik matchen geweldig", aldus Laurins.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.