Big Brother Hanne uit 'Big Brother' doet verrassende bekentenis: "Zou het fijn vinden als die wint"
COS
Hanne uit 'Big Brother' doet verrassende bekentenis: "Zou het fijn vinden als die wint"
Foto: GoPlay

Met een weekje vertraging zat Hanne onlangs bij Liese Luwel en Naomi Timmerman op de bank in 'No Biggie'. Ze gaf onder meer haar mening over de overgebleven bewoners. 

Liese Luwel en Naomi Timmerman vragen Hanne Ioculano welke twee bewoners volgens haar nog zouden afvallen voor de finale. Voor er sprake was van de gouden sleutel zou de eerste Kristof zijn. "Dat was wel iemand die ik zou nomineren. Dat heb ik ook gezegd, dus dat weet hij wel", zegt Hanne.

En dan zou er volgens de regels natuurlijk ook nog een Nederlander moeten sneuvelen. "Dan zou ik Grace zeggen, omdat ze mij niet heeft laten schieten", verwijst Hanne naar de opdracht waarbij Hanne en Tobias enkel op geldbedragen mochten schieten. "Love her, maar payback. Da's ook niet persoonlijk."

Wie er gaat winnen? "Ik denk Nawel of Salar. Ik ben ook wel verschoten van Salar. In het begin was ik die altijd aan het nomineren. Ik vind die echt naar boven gaan. Ik heb echt enorm veel respect gekregen voor Salar. Ik zou het fijn vinden als hij zou winnen. Ik zou het hem echt gunnen", besluit Hanne.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.