Big Brother Grace uit 'Big Brother' vijf jaar gescheiden van haar zoon: "Toen het uitkwam, was het te laat"
COS
Grace uit 'Big Brother' vijf jaar gescheiden van haar zoon: "Toen het uitkwam, was het te laat"
Foto: GoPlay

Grace Rodrigues uit 'Big Brother' vertelde vorige week dat ze op 15-jarige leeftijd zwanger werd. Ze kreeg een zoon die intussen negentien is.

Grace woont al achttien jaar in Nederland, sinds 2003. Haar zoon minder lang. Grace kwam immers eerder dan haar zoontje naar Nederland. "Ik had mijn zwangerschap verborgen gehouden, terwijl mijn ouders al bezig waren met mijn papieren", zegt ze aan haar medebewoners.

"Daarop was ik een minderjarig kind en geen minderjarig kind met een kind. Toen het uitkwam dat ik zwanger was, was het eigenlijk al te laat", legt ze uit. "Ik zei tegen mama: 'Ik wil niet naar Nederland als ik mijn kind niet kan meenemen.'"

Haar situatie in de favella was echter niet meer houdbaar en dus besloot ze wel te komen. "Ik dacht dat ik mezelf wel zou redden, maar het was moeilijker dan ik had verwacht. Ik kon het echt niet meer aan."

Haar zoontje, toen één jaar en twee maanden oud werd opgevangen door haar oudere zus. Het plan was om hem na twee jaar naar Nederland te brengen. "Maar voor ik mijn leven op orde had, was het vijf jaar later", aldus Grace.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/CXke746Iw1x/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.