Big Brother Grace uit 'Big Brother' over Tobias en andere man in haar leven: "Dat vind ik wel jammer"
COS
Grace uit 'Big Brother' over Tobias en andere man in haar leven: "Dat vind ik wel jammer"
Foto: GoPlay

Grace kreeg in 'Big Brother' een erg sterke band met Tobias. Een romance werd het niet. Ze besloten na het huis te zullen uitzoeken of hun hechte vriendschap meer kan worden.

Grace en Tobias hielden de boot ook wat af, omdat Grace ook buiten het huis met een man van 42 aan het daten was. Van een officiële relatie spreekt Grace niet. Daarvoor ziet ze hem te weinig; zo'n drie keer per maand. Daarom probeerde ze het ook al enkele keren uit te maken. "Maar elke keer wist hij mij weer in te pakken."

"Ik ben hier niet gekomen met de gedachte iemand te zoeken. Ik heb hem wel gezegd: 'Ik ga wel als vrijgezel, ik heb geen ring van jou'." Zo'n ring is een Braziliaanse gewoonte wanneer je verkering hebt, anders is het niet officieel. "Toen zei hij: 'Je krijgt een ring van mij als je eruit bent.'", vertelt Grace aan Salar.

"Het is oprecht een leuke man. Maar dan kom ik hier, nogmaals niet op zoek." En daar is Tobias. "En hij is totaal tegenovergesteld. Tuurlijk wonen we samen in dit huis en dan is het anders. Maar ik heb nooit zulke gesprekken zoals die met Tobias met hem (de andere man, red.) gehad en dat vind ik wel jammer."

Intenser en mooier

"Zo'n persoon als Tobias, qua diepgaande gesprekken, ben ik nog nooit tegengekomen. Ik weet ook wel dat alles in dit huis veel intenser wordt. Daar waren we ons ook bewust van. Daarom zeiden we: 'We kijken wel buiten deze muren.' Want hier is alles veel intenser en mooier dan het is."

"Hier hebben we elkaar wel echt gevonden en gesteund, dat was wel fijn om zo iemand te hebben. En tuurlijk komen er dan bepaalde gevoelens bij en ga je je dingen afvragen", zegt Grace. "Hoe dan ook wil ik met hem praten. Het is echt een supergezellige man, superleuk, supergrappig, ik lach me altijd kapot met 'm."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.