Big Brother Grace uit 'Big Brother' heeft duidelijke boodschap voor de kijkers: "Red deze bewoner!"
COS
Grace uit 'Big Brother' heeft duidelijke boodschap voor de kijkers: "Red deze bewoner!"
Foto: GoPlay

Donderdagmiddag kregen de 'Big Brother'-bewoners te horen wie er genomineerd is. Deze week zijn dat opnieuw drie bewoners.

Deze week konden Nouchine, Grace, Hanne, Leroy, Dimitri, Tobias en Salar niet worden genomineerd. Enkel Vera, Eveline, Nawel, Peter, Julio en Kristof zaten in de gevarenzone. Uiteindelijk zijn het Nawel, Eveline en Julio die aan het kortste eind trekken.

Als het aan Grace en Vera ligt, dan moet Julio koste wat kost in het huis blijven. "Julio is zo'n mooi mens. Hij is zo'n chille guy", zegt Grace in de sauna met Vera. Volgens Grace moet Julio nog zoveel meer van zichzelf laten zien. Ze bewondert zijn oprechtheid.

"De kijkers kunnen niet voelen wat wij voelen, maar ik hoop wel dat de kijkers het verschil zien tussen de drie. En dat Julio net als Leroy vorige week als allereerste safe is", droomt Grace luidop.

"Ik weet niet of ik het mag doen, maar als ik het mag: publiek, mensen, alsjeblieft, red Julio. Laat hem blijven. Deze man moet nog veel laten zien. Ik wil dat Julio blijft. Ik wil het hoe dan ook", benadrukt Grace.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.