Goedele Liekens over opvallende metamorfose: "Ik moest wel om naast Fabrizio te staan"
COS
Goedele Liekens over opvallende metamorfose: "Ik moest wel om naast Fabrizio te staan"
Foto: GoPlay

Goedele Liekens was deze week te gast in 'De Cooke & Verhulst Show'. Als politica kwam ze er praten over seksuele misdaden van Russische soldaten tijden de oorlog in Oekraïne.

Veel mensen zullen Goedele Liekens niet meteen herkend hebben toen ze aan de tafel bij James Cooke en Gert Verhulst ging zitten. Ook James was onder de indruk: "Wauw! Je ziet er keigoed uit. Wat is er gebeurd?"

Goedele heeft niet alleen een lichtere zomerse haarkleur, maar ze is ook een paar kilo's kwijt. "Elk nadeel heeft z'n voordeel: als je goed ziek bent, val je veel kilo's af bijvoorbeeld", legde de politica en psychologe uit.

Goedele liet daarnaast ook een ingreep uitvoeren. "Ik heb nieuwe tanden gekocht. Ik moest wel, want ik moest naast Fabrizio staan (in 'De Bachelor', red.) en dat ging natuurlijk niet, want die heeft natuurlijk knalwitte tanden."

Het was volgens Goedele Play4 die er een opmerking over maakte: "Bij onze zender zeiden ze: 'Misschien moet je toch kosten doen daar.'". Volgens James zijn het niet alleen Goedeles tanden. "Ik vind dat je helemaal straalt.", besloot hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.