Gilles De Coster stelt opvallende 'De Mol'-kandidaat voor: 'Hij deed vorig jaar al mee'
COS
Gilles De Coster stelt opvallende 'De Mol'-kandidaat voor: 'Hij deed vorig jaar al mee'
Foto: Play4

Het jubileumseizoen van 'De Mol' start op zondag 20 maart op Play4. Voor de tiende verjaardag heeft 'De Mol' een onvergetelijk verrassingsfeestje in petto.

Uma, Anke, Emanuelle, Nele, Gretel, Toon, Yens, Sven, Philippe en Bert vertrokken naar het eiland Lanzarote voor een wonderlijke reis langs de Canarische eilanden. De eindbestemming is enkel weggelegd voor de mol en zij die de mol op de hielen zitten.

Een van de opvallendste kandidaten dit jaar is Philippe. "Hij is 34, een kinesist, afkomstig uit Oost-Vlaanderen. Hij woont in Vrasene met zijn vriend en Philippe was een van de tien aanvallers vorig jaar in het maïsveld", vertelt Gilles De Coster in 'Café De Mol'.

Het is niet de eerste keer dat er iemand geselecteerd wordt die eerder ook al werd geselecteerd. "We hadden in Vietnam een heel toffe Bruno mee, maar er was nog een andere toffe Bruno die we ook wilden meenemen. Die is het jaar erna mee gegaan."

"We zien elk jaar heel toffe mensen. Het zou zonde zijn om die zomaar te vergeten. We vonden Philippe vorig jaar heel prettig en hij paste goed in de mix van de kandidaten dit jaar, dus waarom niet?", aldus de presentator van 'De Mol'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.