Gilles De Coster doet straffe onthulling over 'De Mol': "Allereerste opdracht waar ik niks van meemaakte"
COS

Op zondag 8 mei vond de ontknoping van 'De Mol' plaats in Paleis 12. Komende zondag kunnen we zien welke mollenstreken Philippe tot en met aflevering 4 en Uma vanaf aflevering 5 hebben uitgestoken.

Gilles De Coster en het 'De Mol'-team hebben een uitdagend seizoen achter de rug, maar ze blikken wel met veel trots terug. "Onze harten en zielen zitten erin, onze volledige overtuiging", schrijft Gilles in de 'Mollengroep' op Facebook.

"Wat overblijft is enkel dankbaarheid voor het publiek, voor jullie en voor iedereen die heeft gekeken. En voor 11 intussen niet zo onbekende Vlamingen meer, met wie ik morgen ogenblikkelijk opnieuw op reis zou vertrekken." Gilles wil ook al wat weetjes meegeven. 

Eentje daarvan valt erg op: "In aflevering 2 zochten de kandidaten naar een schat - en streden ze tegen een piraat - op een prachtig strand. Dat strand was, weliswaar aan de andere kant, bomvol zonnekloppers, bij wie helaas ook Belgen waren", merkt Gilles op.

"Dus ben ik die hele dag moeten wegblijven, omdat de kans op herkenning te groot was. Een primeur: de allereerste opdracht waar ik niks van heb meegemaakt. Ik heb dan maar wat zitten voorbereiden voor de dagen erop. Op een zonnig terrasje met wat wijn. Hey, iemand moet het doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.