Big Brother Gigantische verrassing in 'Big Brother': 'Deze bewoner is al zeker van plek in de finale'
COS
Gigantische verrassing in 'Big Brother': 'Deze bewoner is al zeker van plek in de finale'
Foto: GoPlay

De finale van 'Big Brother' komt steeds dichterbij. Op 26 maart zal een van de huidige zes bewoners Jill Goede opvolgen als de winnaar of winnares. Een bewoner zag zijn kans daarop gisteren opeens veel groter worden.

Herinner je je nog de gouden sleutel? Wij ook niet meteen. Grace en Peter namen die op dag 1 van 'Big Brother' vanop de lopende band, waarop ze ook onder meer hun koffers namen. Pas nu is die sleutel in het spel gekomen. En hoe...

Kristof en Salar mochten na een spel op woensdag het duel voor de gouden sleutel spelen. Kristof kon die bemachtigen. "Proficiat, door het nemen van deze token ben je de eerste finalist van 'Big Brother", stond op een brief bij de sleutel te lezen.

Op sociale media klinkt er opnieuw verontwaardiging. "Totaal onverdiend. Mensen willen hem er al weken uit en dan gebeurt dit", klinkt het geschokt. "Ongelooflijk dit! Hij is steeds het minst geliefd en toch glipt hij elke keer weer door de mazen van het net."

"Je kan het keren hoe je wil, maar Big Brother grijpt telkens in wanneer Kristof wordt genomineerd. Denkt die dat de kijkers achterlijk zijn? Je maakt je eigen programma kapot", klinkt het scherp. "Omgekochte boel... Toch wel toevallig dat er net iedere keer iets is zodat hij gered kan worden."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.