Gert Verhulst verrast door James Cooke met filmpje van bijzondere persoon
COS
Gert Verhulst verrast door James Cooke met filmpje van bijzondere persoon
Foto: Play4

James Cooke scoort bijzonder goed met zijn gloednieuwe Play4-programma 'James De Musical'. Daarin krijgen acht BV's vijf belangrijke momenten uit hun leven in musicalvorm te zien.

We zagen al hoe James Cooke Natalia verraste met Anastacia, hoe Jani Kazaltzis ontroerd werd door het nummer over zijn coming-out en hoe Niels Destadsbader zijn eerste zoen kreeg. Ook Gert Verhulst zal binnenkort nog aan bod komen in 'James De Musical'.

Hoewel James en Gert beste vrienden zijn, waren er toch dingen die James nog niet wist, zoals de identiteit van het Franse ex-lief van Gert. Die kreeg de redactie van 'James De Musical' na weken zoeken exact één dag voor de opnames aan de lijn.

"Ze is ooit nog naar België verhuisd voor hem", onthult redacteur Benjamin in Het Laatste Nieuws. Aangezien ze haar pas de dag voor opname te pakken kregen, was het te laat om haar nog in de show te krijgen. "En dus heeft ze een filmpje opgenomen."

Wat het Franse ex-lief over Gert Verhulst te zeggen heeft, zien we binnenkort in 'James De Musical', elke donderdag om 20.35 uur op Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.