Gert Verhulst schrikt van wat James Cooke hem toesnauwt: "Pardon?"
COS
Gert Verhulst schrikt van wat James Cooke hem toesnauwt: "Pardon?"
Foto: Play4

James Cooke en Gert Verhulst werken al vijf jaar samen. Ze zijn al bijna even lang elkaars beste vrienden. Ooit was Gert gewoon de baas van James bij Studio 100.

Er was een tijd dat Gert Verhulst en James Cooke gewoon werkgever en werknemer waren bij Studio 100. "Wij hebben jaren de gang doorkruist zonder te beseffen: dit wordt mijn beste vriend", zegt James in de podcast 'Warme William Luistert'. 

Gert en James raakten op een grappige manier aan de praat. "Gert zegt dat hij zich dat echt niet herinnert, maar ik wel. Wij kruisten elkaar en ik zei altijd: Goedemorgen. En ik kreeg geen 'goedemorgen' terug", vertelt James. 

"Ik heb ooit op een ochtend gezegd: 'Zeg, zo moeilijk is het niet ze'. En ineens hoorde ik achter mij: 'Pardon?'. En ik dacht: dju, die heeft dat gehoord", herinnert James zich.

Vanaf dan begonnen ze elkaar te kruisen en maakte Gert er een grapje van door overdreven enthousiast 'goedemorgen' te zeggen. "Dat was dan een dingetje onder ons. Het ijs was toen wel al gebroken", aldus James.

Meer nieuws

Meer nieuws

.