Gert Verhulst heeft verrassend nieuws over ‘De Verhulstjes’
PMN

Er komt een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’. Dat zal zich niet afspelen in Oostduinkerke, zoals dat bij het het eerste seizoen wel het geval was.

“Het was dus vrij snel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen", legt Gert Verhulst uit in Het Laatste Nieuws. "Al hebben we eerst wel een tijdje nagedacht over hoe en wanneer zo'n tweede reeks dan zou uitgezonden worden.”

“Uiteindelijk hebben we afgeklopt op twee korte seizoenen van telkens zes afleveringen van 'De Verhulstjes'. Of er nadien ook nog een vervolg komt, zal zoals steeds afhangen van het kijksucces."

De Verhulstjes trekken in het nieuwe seizoen naar Saint-Tropez. “Ik heb daar twee jaar geleden, toen nog met het zicht op mijn Samson-pensioen, een huis gekocht”, gaat Gert verder. 

“Ja, eigenlijk een villa met uitzicht op zee. Om er mijn oude dag door te brengen. Voor het eerst in dertig jaar zou ik immers wat meer tijd gaan hebben. Bovendien was het al lang een droom van mij om een stekje te hebben in Zuid-Frankrijk.” 

“Maar kijk, uiteindelijk ben ik er enkel vorige zomer even geweest. En voor de rest zaten we coronagewijs vast in Oostduinkerke. En moet ik nog altijd de 43 slotshows van Samson & Gert afwerken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.