Gert Verhulst en Tom Waes zullen het in 'De Allerslimste Mens' moeten opnemen tegen deze kleppers
COS
Gert Verhulst en Tom Waes zullen het in 'De Allerslimste Mens' moeten opnemen tegen deze kleppers
Foto: Play4

Komend najaar is er geen reguliere 'De Slimste Mens Ter Wereld', maar een jubileumversie voor het twintigste seizoen. 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' brengt de beste kandidaten terug.

Voor het twintigste seizoen van 'De Slimste Mens' contacteerde Erik Van Looy de beste kandidaten van de afgelopen tien seizoenen. Enkele namen werden al bekendgemaakt.

Tom Waes won in 2015 het dertiende seizoen van de quiz en zal zijn titel in het najaar proberen verdedigen. Hij krijgt het wel moeilijk, want Astrid Stockman en de Nederlandse Merol, runner-up van vorig seizoen, keren ook terug.

Ook Gert Verhulst zullen we weer zien quizzen. Hij hield met elf opeenvolgende deelnames het record, tot Ella Leyers dat met zeventien deelnames verpulverde. Zelf kijkt hij niet echt uit naar zijn deelname. Dat vertelde hij onlangs zelf in 'De Cooke & Verhulst Show'.

De twee namen die zopas werden toegevoegd aan de deelnemerslijst, zullen hem zeker niet geruststellen. Ook Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, en Olga Leyers zien we binnenkort terug.

Meer nieuws

Meer nieuws

.