De Cooke & Verhulst Show Gert Verhulst en James Cooke over erg gênante situatie: "Voor ons was dat ook een verrassing"
COS
Gert Verhulst en James Cooke over erg gênante situatie: "Voor ons was dat ook een verrassing"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst en James Cooke trekken deze week de stekker uit hun talkshow. Vijf jaar na de eerste 'Gert Late Night' is er donderdag de laatste 'De Cooke & Verhulst Show'.

Gert Verhulst en James Cooke waren jaren geleden nog gewoon werkgever en werknemer bij Studio 100. Meer dan vijf jaar geleden werden ze erg goed bevriend, nu zijn ze al meer dan vijf jaar onafscheidelijk.

In al die jaren maakten Gert en James samen mooie herinneringen. Hun vriendschap resulteerde soms ook in knotsgekke verhalen. Zo vertelde het duo maandag nog een grappige anekdote in 'De Cooke & Verhulst Show'.

"Wij mogen even niet meer binnen in Oostende", klonk het bij James. "Wij waren dronken en toen zagen we het podium staan en wij zijn zelf erop geklommen en hebben gevraagd: 'Mogen wij ons liedje hier zingen?' Gênant."

"We hebben dat zelf moeten vragen. En de volgende dag stond er in de krant: 'Heel leuk, want op het einde was er ook nog een verrassingsact van Gert en James.' Voor ons was het ook een verrassing, want we wisten niet meer dat we daar hadden gestaan", besluit James.

Meer nieuws

Meer nieuws

.