Gert Verhulst en James Cooke op de vingers getikt: "Hebben ze afgekeken van hen"
COS
Gert Verhulst en James Cooke op de vingers getikt: "Hebben ze afgekeken van hen"
Foto: Play4

Het tweede seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' is achter de rug. Het is nog niet duidelijk of Gert Verhulst en James Cooke een derde seizoen zullen maken of terugkeren naar het vorige format.

Wij vroegen het aan jullie: wil jij liever 'De Cooke & Verhulst Show' of terug 'Gert Late Night' op tv. De meningen zijn erg verdeeld. Zo vinden een heleboel lezers dat geen van beide hoeft terug te keren. "Is dikke zever en ze doen het alleen maar om hun zakken te vullen", klinkt het scherp.

Toch krijgen James Cooke en Gert Verhulst vooral veel positieve reacties. Veel kijkers zijn wel meer fan van 'Gert Late Night'. "Ik vond dat leuker. Daar wou ik geen aflevering van missen, terwijl 'De Cooke & Verhulst Show' enkel opstaat als er niks anders is."

Voor de meeste kijkers maakt het echter niet uit welk programma terugkeert. "Da's gelijk, als ze maar terugkomen", klinkt het. "Het maakt niet uit. Zolang James en Gert samen presenteren. Topduo!" En: "Van mij mag het allebei doorgaan. Heel graag zelfs."

Er is wel een kijker die Gert en James op de vingers tikt. "'De Cooke & Verhulst Show' is goed, maar ze kunnen beter iets van zichzelf zoeken bij het starten. Dit was afgekeken van Gaston & Leo", aldus de kijker.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.