Gert Verhulst en James Cooke nemen Karen Damen in de maling: "Ik haat jullie!"
COS
Gert Verhulst en James Cooke nemen Karen Damen in de maling: "Ik haat jullie!"
Foto: GoPlay

Voor het laatste seizoen van 'De Cooke & Verhulst Show' hebben James Cooke en Gert Verhulst enkele bekende gezichten opgetrommeld. Karen Damen is er daar eentje van.

Samen met Jonatan Medart zal Karen Damen dit seizoen reporter ter plaatse zijn. Karen mocht woensdag voor het eerst in actie komen. Ze kreeg wel meteen een erg extreme taak: ze moest gaan inbreken.

Uit het VTM GO-programma 'Security Checkers' was gebleken dat het best makkelijk was om in te breken in Plopsland. Dat wilden James Cooke en Gert Verhulst ook eens op een andere locatie uittesten: bij dierentuin Pakawi Park.

"Die is precies niet bang. Die heeft precies nog ingebroken", klinkt het bij James. "Niet bang? Ik sta te daveren op mijn benen", reageert Karen. Even later worden Karen en haar cameraman op heterdaad betrapt. Wat ze niet weet, is dat het allemaal opgezet spel is.

Karen kan het niet geloven dat ze plots omsingeld is door de security van het park én twee politieagenten. Na een paar bange minuten, moeten James en Gert wat opbiechten: "Dit zijn geen echte politiemannen. We hebben jou gefopt!" Karen heeft nog een appeltje te schillen met haar kompanen: "Ik haat jullie!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.