Gert Verhulst en Ellen Callebout krijgen leuk bezoek over de vloer in Saint-Tropez
COS

Sarah Puttemans is weer richting het zuiden vertrokken. Ze spendeerde het pinksterweekend samen met vriend Viktor Verhulst in Saint-Tropez.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst brachten het verlengde weekend door in de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez. De villa blijkt wel een gebrek te hebben: het internet is er niet erg goed. Zo kon Sarah haar weekvlog zondag niet uploaden.

Geen goed internet betekent natuurlijk ook dat er minder afleiding is en er meer quality time doorgebracht kan worden. Dat deden de Verhulstjes onder meer bij Le Café en Club Les Palmiers. Sarah en Viktor poseerden voor een liefdevolle selfie samen.

Aan het aantal taartjes aan het zwembad te zien, zijn Viktor en Sarah weer in goed gezelschap. Ellen Callebout en Gert Verhulst zijn al een tijdje in Saint-Tropez, waar ze recent hun derde huwelijksverjaardag vierden.

Voor wie taartjes vijf en zes zijn, is onduidelijk. James Cooke vertelde dat hij de familie zou gaan bezoeken, maar was maandagochtend nog in eigen land. Marie Verhulst heeft het dan weer druk met 'Samson & Marie'-opnames.

Meer nieuws

Meer nieuws

.