Verhulstjes Gert Verhulst emotioneel over zijn ouders: "Denk dat ze daar heel teleurgesteld in was"
COS
Gert Verhulst emotioneel over zijn ouders: "Denk dat ze daar heel teleurgesteld in was"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst en zijn gezin zijn in 'De Verhulstjes' op vakantie in Oostenrijk. Ze vierden er ook meteen de verjaardag van de pater familias.

Tijdens het avondeten vertelt Gert Verhulst aan zijn gezin dat hij heeft nagedacht over zijn ouders. "Ik dacht: heb ik genoeg gedaan voor ons vader en ons moeder. Ben ik er genoeg naartoe geweest? Toen dacht ik: wat mag ik verlangen van mijn kinderen later? Eigenlijk niks", besluit Gert in 'De Verhulstjes'.

"Wat zou je droomscenario zijn? Dat we iedere dag op bezoek komen?", vraagt Marie Verhulst aan haar vader. "Ik denk dat wel en dat je aan mijn sterfbed staat", antwoordt hij. Marie vindt dat laatste vanzelfsprekend. Gert niet.

"Bij ons vader en moeder is dat niet geweest. Ik dacht dan: zouden die daar op dat moment mee bezig geweest zijn 'waar is mijn zoon?'" Gert heeft het gevoel dat hij misschien niet genoeg gezorgd heeft voor zijn ouders.

"Ik had altijd gezegd: 'Ik ga ervoor zorgen dat jullie nooit naar een home moeten.' En ons moeder had dat in haar hoofd gestoken. Op een gegeven moment ging dat niet anders en dan denk ik dat ze daar heel teleurgesteld in was", denkt Gert.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.