Verhulstjes Gert Verhulst doet opvallende bekentenis: "Dan had ik dat nooit bekendgemaakt"
COS
Gert Verhulst doet opvallende bekentenis: "Dan had ik dat nooit bekendgemaakt"
Foto: Play4

Gert Verhulst zien we momenteel in het tweede seizoen van 'De Verhulstjes'. Daarin krijgen we een erg openhartige Gert te zien die geen blad voor de mond neemt.

Vroeger was dat helemaal anders. Als baasje van Samson zat Gert Verhulst in een soort keurslijf en moest hij zich daar op televisie naar gedragen. Dat heeft hij sinds zijn deelname aan 'De Slimste Mens ter Wereld' volledig achterwege gelaten.

"Omdat je merkt dat als je veel opener bent, je dat veel rustiger maakt", legt Gert uit bij 'Speeltijd' op Joe. "Stel nu dat ik dat huis in Saint-Tropez tien jaar geleden had gekocht, dan had ik dat nooit bekendgemaakt", bekent hij.

"Maar dan zit je dus altijd met een soort geheim", beseft hij. "En als je daar naartoe gaat, moet je zeggen tegen de mensen: 'Zeg niet dat ik dat heb' en als de pers iets vraagt, moet je van die halve leugens vertellen."

"En nu heb ik zoiets van ik heb een leven lang hard gewerkt, ik heb daar veel geld mee kunnen verdienen. Ik ben daar trots op en ik ben ook trots dat ik dat kan doen. Je mag dat zien. Punt", aldus Gert Verhulst.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.