Fans van 'De Slimste Mens ter Wereld' reageren scherp: "Kan die nog vervangen worden?"
COS
Fans van 'De Slimste Mens ter Wereld' reageren scherp: "Kan die nog vervangen worden?"
Foto: GoPlay

Op 18 oktober gaat het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' van start. Onder meer Eddy Planckaert, Niels Destadsbader en Laura Tesoro tekenen present.

Erik Van Looy kwam het gloednieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' deze week voorstellen in 'De Cooke & Verhulst Show'. Hij deed dat met een opvallende trailer met zichzelf in de rol van 'The Quizfather'.

Erik Van Looy stelde in het promotiefilmpje vier nieuwe juryleden voor: Ella Leyers, Serine Ayari, Jennifer Heylen en Bockie De Repper. Zij namen vorig jaar allemaal zelf deel aan de quiz.

Ella kreeg toen erg verdeelde reacties en dat is ook nu ze jurylid wordt zo. "Kan Ella nog vervangen worden?", klinkt het scherp op Instagram. "That's it. We kijken niet meer", zegt iemand bij het zien van Ella's foto.

Ook enkele vaste waarden kregen een rolletje in de trailer. Alleen maken kijkers zich wel zorgen: "Waar is Philippe Geubels?" en "Ik zie geen Geubels?", klinkt het ongerust. Bijna alle juryleden van vorig jaar zijn er dit jaar opnieuw. Of Philippe erbij is, zien we vanaf 18 oktober bij Play4.

Meer nieuws

Meer nieuws

.