Video Fans van ‘Big Brother’ trekken hun conclusies: “Kristof is een betere vriend dan Tobias”

De finale van ‘Big Brother’ nadert en dat voel je. Zowel in het huis als op sociale media wordt er gespeculeerd en worden er tactieken bedacht. Nu ze nog maar met vijf overblijven beginnen de bondjes uit elkaar te vallen en speelt ieder voor zich.

Het moment dat de 'Big Brother'-bewoners op elkaar moeten stemmen is aangebroken. Salar, Tobias en Kristof beloofden elkaar niet te nomineren. Nu viel er wel even een bom toen Kristof eerlijk toegaf aan Tobias dat hij voor Salar kiest.

De reden daarvan is omdat die Kristof natuurlijk twee keer redde van een nominatie. En dat kan Tobias maar moeilijk accepteren. Hij blijft een man van zijn woord en vindt het pijnlijk dat Kristof zich nu wel tegen hem móét keren.

Op Twitter begrijpen de kijkers voornamelijk Kristof en zijn ze teleurgesteld in Tobias’ reactie. Ze zien hem als een vriend die steeds een tegenprestatie verwacht, en dat is niet hoe het werkt in het ‘Big Brother’-huis. Het slaat velen dan ook tegen dat hij begint te ‘zeuren’ als hij geen gelijk krijgt. 

Alles daarover in onze video hieronder.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.