Fabrizio Tzinaridis zwaar onder vuur na bekentenis in 'De Bachelor': "Misselijkmakend"
COS
Fabrizio Tzinaridis zwaar onder vuur na bekentenis in 'De Bachelor': "Misselijkmakend"
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis beleefde drie erg romantische dates in 'De Bachelor'. Ze waren zo romantisch dat Fabrizio met alle drie de dames het bed deelde.

Voor de roosceremonie moet Fabrizio Tzinaridis wat opbiechten aan presentatrice Goedele Liekens: Fabrizio heeft zowel met Madieke als met Sanne én Margaux seks gehad op de 24-urendates. En dat weten ze (nog) niet van elkaar...

Op sociale media kan Fabrizio op erg scherpe reacties rekenen na zijn ontboezeming. "Met alle drie intiem geweest, goed bezig, respect voor vrouwen toch echt beneden alle peil", lezen we op Facebook. "Hoe respectloos ben je dan?" En: "Moest zich schamen. Player tot en met."

"Man man... ik heb even geen woorden voor deze uitzending", klinkt het bij een andere kijker. "Dit kan toch echt niet meer!", vindt iemand. "Misselijkmakende man", haalt een kijker scherp uit. "'Ik wil niet als player afgeschilderd worden', zei hij gepikeerd. Walgelijke vent."

"Het is hier geen 'Temptation Island' hè, man", merkt iemand op. "Hij is echt klaar voor een mature relatie. Dat is duidelijk... Wat een klucht. Rennen meisjes!", klinkt het nog. "Hopelijk geven de twee dames ons een spetterende finale door allebei de laatste roos te weigeren."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.