Fabrizio Tzinaridis zorgt voor irritaties bij 'De Bachelor'-vrouwen: "Dit is zo respectloos"
COS
Fabrizio Tzinaridis zorgt voor irritaties bij 'De Bachelor'-vrouwen: "Dit is zo respectloos"
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis gaat op woensdag 2 maart op groepsdate met enkele dames in 'De Bachelor'. Het begint echter steeds meer op een privédate te lijken wanneer één van de dames zijn aandacht trekt.

Fabrizio Tzinaridis vraagt Zoraïma, Anna, Dagmar, Yoni, Phaedra en Karina mee op een boottochtje in 'De Bachelor'. Zijn kus met Phaedra uit de vorige aflevering is hij duidelijk nog niet vergeten. Hij zoekt meteen terug haar gezelschap op. Tot grote irritatie van de andere dames.

"Hij moet ook initiatief nemen. Ik vind niet dat wij alleen op hem moeten afstappen", zegt Anna. "Phaedra en Fabrizio zaten afgezonderd. We zijn natuurlijk met een hele groep, dus je voelt je wel een beetje achteruitgeschoven", klinkt het bij Dagmar. "Ik vind het jammer dat hij dan altijd naar dezelfde trekt", zegt Yoni.

"Ik voel me dan ook niet geroepen om het gesprek te verstoren", zegt Anna. "Dit is zo respectloos. Ik weet niet wat het nut was van een groepsdate te hebben als je toch alleen maar met Phaedra wil optrekken", klinkt het bij een teleurgestelde Karina.

"Uiteindelijk was er maar één die moeite had gedaan om mijn aandacht te trekken. Het is gewoon dat groepje vrouwen dat bij elkaar blijft in de plaats van individueel hun eigen persoonlijkheid te laten zien. Je zit hier allemaal om dezelfde reden, maar iedereen is die reden vergeten", besluit Fabrizio.

Meer nieuws

Meer nieuws

.