Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde in 'De Bachelor': 'Heeft hij op deze manier al verklapt of hij er een vriendin vond?'
COS
Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de liefde in 'De Bachelor': 'Heeft hij op deze manier al verklapt of hij er een vriendin vond?'
Foto: Play4

In 'De Bachelor' gaat Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de ware liefde. Woensdag 2 maart moet er opnieuw (minstens) één dame het programma verlaten.

De opnames van 'De Bachelor' vonden enkele maanden geleden plaats in het (opvallend regenachtige) Griekenland. Of Fabrizio Tzinaridis een relatie heeft overgehouden aan zijn avontuur is nu natuurlijk de vraag. 

"Indien je een vriendin hebt: moet je ze dan de hele tijd geheim houden?", vraagt een volger van Fabrizio zich af. "ALS is een vriendin heb: ja", reageert de bachelor met de nadruk op 'als'.

Het zou zomaar kunnen dat Fabrizio zelf al heeft verklapt dat hij geen relatie overhield aan 'De Bachelor'. In Dag Allemaal vertelde hij namelijk dat hij in april naar Los Angeles vertrekt.

"Ik droom er al mijn hele leven van om Hollywood-acteur te worden en dat ga ik nu in vervulling proberen te brengen. In L.A. kan ik 200 euro per uur verdienen als tattoo-artiest", zegt Fabrizio in het weekblad.

"Terwijl ik mijn droom najaag, kan ik er dus ook mijn brood verdienen", zegt hij nog. Naar de andere kant van de wereld verhuizen wanneer hij een prille relatie heeft? Dat lijkt onwaarschijnlijk. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.