Fabrizio Tzinaridis breekt kort na 'De Bachelor' met Madieke en geeft een kans aan... Margaux
COS
Fabrizio Tzinaridis breekt kort na 'De Bachelor' met Madieke en geeft een kans aan... Margaux
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis gaf Madieke zijn laatste roos in de finale van 'De Bachelor'. Margaux liet hij met pijn in het hart vertrekken.

Fabrizio Tzinaridis en Madieke begonnen na 'De Bachelor' samen aan hun avontuur. Enkele weken hadden ze het erg leuk samen, maar al snel was er een soort afstand tussen de twee.

In 'De Bachelor - Na de roos' vertelt Fabrizio over de breuk. "De reden waarom het niets is geworden, is in mijn ogen een gebrek aan chemie, het gebrek aan die onweerstaanbare aantrekkingskracht."

Fabrizio maakt zich ook de bedenking: "Als ik op dat moment m'n hart had gevolgd, dan had ik wel voor Margaux gekozen", zegt hij. Hij zocht ook snel weer contact met haar. En van zodra Madieke uit het beeld was, spraken ze weer af.

"Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn het nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel", zegt Margaux. Ook voor Fabrizio is Margaux op korte tijd veel gaan betekenen.

"Op dit moment is ze ook best waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen", zegt Fabrizio. "Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt", aldus Fabrizio Tzinaridis.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.