Fabrizio Tzinaridis bijt van zich af na kritische reacties en ophef door 'De Bachelor'
COS
Fabrizio Tzinaridis bijt van zich af na kritische reacties en ophef door 'De Bachelor'
Foto: Play4

'De Bachelor' kwam woensdag tot een einde. Fabrizio Tzinaridis koos voor Madieke, maar hun relatie kwam na enkele weken al tot een einde.

Fabrizio Tzinaridis laat via Instagram van zich horen na het avontuur. "Het was een heuse rollercoaster en de bakken kritiek waren groot en zwaar. En dan denk ik dat ik voor de meeste van ons spreek als ik zeg dat dat soms moeilijk te plaatsen was", zegt Fabrizio.

"Gelukkig weten we beter en kan ook gewoon niemand buiten ons zich plaatsen in dat moment. Laat staan zich zo enorm sterk houden onder die omstandigheden. Mensen mogen een mening hebben en dat is hun goed recht. We respecteren die ook maar respect naar ons toe was vaak ver zoek", vindt Fabrizio.

Fabrizio benadrukt dat hij nog steeds goed overeen komt met de dames. "We staan achter onze keuzes en stevig in onze schoenen. Verantwoording zijn we aan niemand schuldig alleen vinden we het spijtig dat 3 prachtige dates overschaduwd worden door een uit de context getrokken fragment."

'De Bachelor' wil "zij die bewust genoeg in het leven staan om te kunnen relativeren" bedanken voor alle lieve berichten en steun tijdens het avontuur. "Lichtpuntjes van begrip en liefde tussen een zondvloed van meningen doen ons deugd."

https://www.instagram.com/p/Cc2K4tzsC1K/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.