Fabrizio Tzinaridis belandt met drie dames in bed in 'De Bachelor': Zo reageert Sanne wanneer ze dat te horen krijgt
COS
Fabrizio Tzinaridis belandt met drie dames in bed in 'De Bachelor': Zo reageert Sanne wanneer ze dat te horen krijgt
Foto: Play4

Woensdag moest Sanne naar huis in 'De Bachelor'. Na de 24-urendates waren het Margaux en Madieke die Fabrizio Tzinaridis nog wat meer wou leren kennen.

Sanne had niet verwacht dat ze naar huis moest. Ze wist natuurlijk ook niet hoe de andere dates verlopen waren. "Dan kan je je kansen beter inschatten. Nu wist je gewoon helemaal niks", vertelt Sanne aan Goedele Liekens in 'Goedele: Na De Roos'.

Of ze hem in staat acht ook met de andere meisjes seks te hebben gehad? "Dat weet ik niet of hij dat doet. Dat denk ik wel. Als je in zo'n positie zit, dan zou ik het wel doen. Waarom niet?", zegt ze. Al merkt ze wel op dat ze dat niet hoeft te weten. "Wat er daar gebeurt, dat wil ik ook niet eens weten. Die details? Nee."

Toch hapt ze meteen toe wanneer Goedele zegt dat ze het haar wel kan verklappen. "O, en?", reageert Sanne. "Het is wel gebeurd", zegt Goedele. "Bij allebei?", vraagt Sanne. Goedele knikt instemmend, waarna Sanne luid begint te lachen. "Echt? Oh my God, echt? Nou ja, dat is leuk, toch? Geniet ervan", lacht ze.

Dat ze het weet, maakt het voor Sanne nu een stuk makkelijker om het te plaatsen. "Ik ben gewoon oké. Ik had het niet verwacht. Of wel. Ik weet niet wat ik op dit moment denk. Een hele hoop", zegt ze. Van Fabrizio wil ze wel graag  weten waarom ze geen roos kreeg. "Daar sta ik wel voor open, dat hij een beetje uitleg geeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.