Ex-mol Lennart doet verrassende vaststelling over 'De Mol': "Heeft de minste kans om de mol te zijn"
COS
Ex-mol Lennart doet verrassende vaststelling over 'De Mol': "Heeft de minste kans om de mol te zijn"
Foto: Play4

Zondag vindt de ontknoping van 'De Mol' plaats. Wie zal de saboteur zijn? Is het Uma, Yens of Sven? We komen het live te weten vanuit Paleis 12.

Wie er zondag ook zal bij zijn in Paleis 12 is Lennart. Hij was de meesterlijke mol van vorig jaar. Zijn meest waanzinnige molactie? Zonder schroom 10.000 euro uit de pot halen. En zelfs dat maakte hem nog steeds niet verdacht bij zijn medekandidaten.

Als voormalige mol is Lennart natuurlijk de geknipte persoon bij te polsen wie hij denkt dat de afgelopen weken het spelletje heeft liggen saboteren. Alleen is er een probleem: Lennart mag niet één persoon noemen. "Dat is zo opgedragen", legt hij uit bij MNM.

"En ik moet eerlijk toegeven: ik kan ook niet één persoon benoemen, want ik heb er dit seizoen al twee keer vollenbak naast gezeten. Je denkt dat ik een specialist ben, maar ik ben jammer genoeg echt geen specialist", zegt de voormalige Mol.

Kawtar Ehlalouch pakt het slim aan op MNM. "Wie is het dan niet?", vraagt ze. "Ik denk dat Sven het zeker niet is. Pas op: hij heeft de minste kans om het te zijn. Da's een beetje een aanvoelen", zegt Lennart om al snel terug te komen op zijn woorden: "Nee, ik weet het niet, ik kan het echt niet zeggen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.