Erik Van Looy moet 'De Slimste Mens' overslaan door corona: "Zo voel ik me nu"
COS
Erik Van Looy moet 'De Slimste Mens' overslaan door corona: "Zo voel ik me nu"
Foto: Play4

"'t Is gebeurd", zou Erik Van Looy zelf zeggen. De presentator is besmet geraakt met het coronavirus en moet verstek geven voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

"Het onvermijdelijke is gebeurd, het virus heeft nu ook mij te pakken", zegt Erik Van Looy. "Ik voel me gelukkig niet ziek en vertoon enkel lichte symptomen zoals keelpijn en wat hoesten. Maar rekening houdend met de noodzakelijke quarantaine zal ik twee opeenvolgende opnames moeten overslaan."

Erik zit in quarantaine tot en met donderdag 18 november. De quizmaster zal daarom twee opeenvolgende afleveringen vervangen worden door jurylid Bart Cannaerts. De afleveringen van woensdag 1 en donderdag 2 december zullen er dus een beetje anders uitzien.

Bart moest even bekomen toen de vraag van Erik er kwam. "Ik kan me geen betere ad interim presentator bedenken", zegt Erik. "Bart kent het spel door en door en heeft een heerlijk gevoel voor humor."

"Of hij even goed is in het uitbeelden van onnozele tips en op het juiste moment 't is gebeurd!' zal roepen, moet nog blijken, maar ik ben er heel zeker van dat hij zijn – of eigenlijk mijn- taak tot een goed einde zal brengen", aldus Erik Van Looy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.