Erik Van Looy maakt zich opmerkelijke bedenking over zijn 23-jarige zoon Lucas
COS

Erik Van Looy had deze week wat te vieren. De presentator van 'De Slimste Mens Ter Wereld' mocht zestig kaarsjes uitblazen.

Die zestigste verjaardag van Erik Van Looy lieten Gert Verhulst en James Cooke niet zomaar passeren. Ze organiseerden deze week een verrassingsfeest in De Zuiderkroon, waar iedereen na afloop van 'De Cooke & Verhulst Show' klaarstond om Erik te feliciteren.

Wie er ook bij was, was Eriks broer Patrick Van Looy. Of ook Eriks 23-jarige Lucas Van Looy erbij was, is niet duidelijk. Met Lucas, die uit de spotlights blijft, heeft Erik een goede band. "Ik was niet de meest aanwezige papa, maar ik was er altijd op momenten dat hij me nodig had", zegt Erik in Nina.

"Intussen is hij 23 en heeft hij me niet meer veel nodig", bedenkt Erik zich in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Erik geeft wel toe dat de scheiding met Nadine, de mama van Lucas, een uitdaging was (Erik en Nadine gingen in 2014 uit elkaar na een huwelijk van 21 jaar, red.).

"Zo'n echtscheiding kan altijd een schisma teweegbrengen tussen ouder en kind. Ik ben blij dat dat bij ons niet gebeurd is. We komen goed overeen", aldus Erik Van Looy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.