Erik Van Looy haalt erg scherp uit naar Gert Verhulst en James Cooke
COS
Erik Van Looy haalt erg scherp uit naar Gert Verhulst en James Cooke
Foto: Play4

Donderdag waren Elke Clijsters, Gilles De Coster en Lotte Vanwezemael aanwezig in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Ook Erik Van Looy was weer van de partij.

Om een proef uit ‘De Mol’ na te bootsen dronken James Cooke, Gert Verhulst en de andere tafelgasten, behalve Gilles De Coster, een shotje Schnaps. Gilles moest raden bij welke persoon water in het shotglaasje zat.

Dat was duidelijk niet het geval bij Erik Van Looy. Die voelde de drank meteen. “Jij bent daar kapot van, van dat borreltje?”, merkte James Cooke vol ongeloof op. “Ik ben onmiddellijk dronken. Ik ben zat. Ik zie jullie dubbel. Dat is niet leuk”, antwoordde Erik.

Na de pauze lijkt het nog erger gesteld met Erik. Gerts aankondiging van de ‘De Cooke & Verhulst Show’ stoot op verontwaardiging bij de presentator van ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Cooke en Verhulst? Van Looy is hier ook, hé. Sorry, ze. Altijd maar ‘Cooke & Verhulst’. Ik werk ook elke week, voor minder geld dan gulle”, klinkt het scherp. De hele tafel barst in lachen uit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.