Er moet Fabrizio Tzinaridis nog wat van het hart na exit Samira in 'De Bachelor': "Wil ik wel even kwijt"

door: COS
Fabrizio Tzinaridis als 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio Tzinaridis gaat na Elke Clijsters in 'De Bachelorette' op zoek naar de liefde op Play4. In 'De Bachelor' proberen vijftien vrouwen het hart van de 'Temptation Island'-ster te veroveren.

In de eerste aflevering van 'De Bachelor' was het de 28-jarige leerkracht Jelena die tijdens de roosceremonie naar huis werd gestuurd. Deze week moest Fabrizio Tzinaridis voor hij het goed besefte opnieuw afscheid nemen van een van de dames.

Dat was deze keer Samira Kherouach. Zij reageerde na haar exit teleurgesteld. Volgens haar was Fabrizio vooral afgegaan op het uiterlijk en heeft hij niet genoeg geprobeerd haar echt te leren kennen. 

Fabrizio moest zich inderdaad op eerste indrukken baseren om zijn keuze te maken. Er hadden op dat moment immers nog niet veel dates kunnen plaatsvinden. "Ik hoop uit de grond van m’n hart dat je het niet te persoonlijk opvatte en je je ergens in mij kan verplaatsen", zegt Fabrizio op Instagram.

"Je weet inderdaad wat je waard bent en ook al ken ik je amper wil ik wel even kwijt dat ik de waarden die je met je meedraagt en natuurlijk jou als persoon zeker respecteer", aldus Fabrizio Tzinaridis tegenover Samira.