Big Brother Entourage Leroy haalt keihard uit naar ‘Big Brother’: “Schande om iemand zo kapot te maken”
PMN
Entourage Leroy haalt keihard uit naar ‘Big Brother’: “Schande om iemand zo kapot te maken”
Foto: GoPlay

Leroy kreeg van ‘Big Brother’ een waarschuwing voor grensoverschrijdend gedrag. Dat gebeurde na beelden waarop hij in bad in zijn onderbroek zit en daarna rechtstaat over de douchekabine heen naar Nouchine kijkt die op dat moment aan het douchen is.  

Leroy zou de waarschuwing maar niets vinden. Hij zegt dat hij Nouchine niet aan het bespieden was. “Ik val helemaal niet op haar”, klinkt het.

Ook de entourage van Leroy reageerde intussen op het hele voorval. “We zijn enorm geschrokken over de ophef die er is ontstaan”, schrijven ze op Instagram.

“We hebben er eigenlijk geen woorden voor. Deze beelden zijn natuurlijk goed materiaal om iemand in een slecht daglicht te stellen. Dit verdient niemand en Leroy al helemaal niet.”

Leroy kreeg al heel wat kwetsende reacties over zich heen. “Hoe zou jij je voelen als dit achter je rug allemaal aan het gebeuren is?”

“Het is een schande om iemand zo kapot te maken. Denk maar aan de schade die men hier aanricht.”

“Grensoverschrijdend gedrag is nooit goed te keuren, maar dit…Als dit grensoverschrijdend gedrag is, wat kan er dan nog wel in deze wereld?”

“We staan achter Leroy en steunen hem. Dit laten we niet zomaar gebeuren.”

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

https://www.instagram.com/p/CZsKX04sN0H/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.