Enorm pijnlijk wat Julie Vermeire en haar vriend Laurins te horen krijgen
COS
Enorm pijnlijk wat Julie Vermeire en haar vriend Laurins te horen krijgen
Foto: Instagram @julievermeire

Binnenkort verschijnt Julie Vermeire in haar eerste acteerrol naast haar vriend Laurins Dursin. Ze zullen kustredders spelen in de Play4-reeks ‘De Redders’.

In het promobeeld zagen we hoe de acteurs in een outfit van de kustreddingsdienst IKWV. Daar zijn ze erg ontgoocheld. “Dat was de afspraak niet en we vinden het dan ook heel spijtig”, zegt secretaris An Beun in Het Nieuwsblad.

Het IKWV werkte mee aan de pilootaflevering, maar besliste de samenwerking te stoppen. “De voornaamste reden was dat de reeks niet genoeg aansluit bij de realiteit”, klinkt het. “Wat onze redders doen, is niet zomaar Baywatch.”

De opnames zullen in de paasvakantie van start gaan in Oostende. IKWV hoopt vooral dat de opnames veilig zullen verlopen. “En dat strandbezoekers goed het verschil zullen zien tussen de acteurs en de echte redders als er een noodsituatie is.”

Bij Play4 reageren ze teleurgesteld. “Het is jammer, maar uiteraard haar volste recht. De productie van ons nieuwe programma komt hierdoor echter niet in het gedrang.” De promofoto waarop de acteurs IKWV-outfits dragen zal worden vervangen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.