Elke Clijsters geschrokken door onverwachte boodschap van Django na ‘De Bachelorette’

door: COS
Bachelorette - Elke Clijsters - Django
Afbeelding bron: Play4

Elke Clijsters koos in ‘ De Bachelorette’ voor Ivan. Django moest een week eerder al naar huis. Hij was nochtans lange tijd dé topfavoriet.

Het vertrek van Django in ‘ De Bachelorette’ zorgde voor ontroerende beelden. Maanden na het avontuur heeft Django nog een boodschap voor Elke in de vorm van – hoe kan het anders – een gedicht.

“De brand is intussen geblust. Het blijft een leuke herinnering jou te hebben gekust. Je bent nog steeds een topvrouw voor mijn part. Oprecht, liefdevol, iemand met een groot hart”, klonk het in een videoboodschap van Django in ‘ De Cooke & Verhulst Show’.

“Ik wens je verder van harte veel liefde en geluk in het leven. En ik ben ervan overtuigd dat je heel binnenkort iemand anders een witte roos zal kunnen geven”, aldus Django.

Verkeerde keuze

Of het ooit nog iets kan worden tussen Elke en Django? Niet als het aan Elke ligt. “Hij is echt wel gewoon een kameraad voor mij. Ik vind dat heel mooi en lief, maar ik weet exact waarom ik me toen minder goed voelde.”

“Het doet me zeker iets, maar het is niet zo dat ik nu denk dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt”, aldus Elke Clijsters.

Elke Clijsters krijgt boodschap van Django in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4