Dries Mertens heeft duidelijke boodschap voor Kat Kerkhofs nadat ze opvallende stunt uithaalt
COS
Dries Mertens heeft duidelijke boodschap voor Kat Kerkhofs nadat ze opvallende stunt uithaalt
Foto: GoPlay

Kat Kerkhofs nam twee weken geleden afscheid van haar man, Dries Mertens. Hij doet er alles aan om met de Rode Duivels het EK voetbal te winnen.

Kat Kerkhofs zal Dries Mertens en zijn collega's wel bij elke match aanmoedigen. Voor GoPlay maakt ze namelijk vlogs over haar belevenissen tijdens het EK. Dat vlogprogramma kreeg de naam 'Katje voor de Sfeer'.

In de derde aflevering toonde Kat een straffe stunt die ze had uitgehaald. Ze vermomde zich als Russische journaliste en ging undercover tijdens de persconferentie van de Rode Duivels.

Dries had zijn vrouw niet herkend. Pas toen Kat 's avonds tijdens een FaceTimegesprek haar pruik opzette viel het kwartje bij de voetballer. "Ik vind het niet leuk, schat. Je had me evengoed gewoon een kus komen geven", klinkt het bij Dries in de vlog.

"Ik denk niet dat zoiets ooit al gebeurd is in de geschiedenis van het voetbal", zegt Kat zelf over haar grap in Het Laatste Nieuws. "Dries vond het goed, 'voor één keer', zei hij. 'Maar doe zoiets in de toekomst niet meer, hé!'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.