Big Brother Dimitri uit 'Big Brother' denkt al aan volgende stap met Vera: "Ik ben al aan het rondzien"
COS

In 'Big Brother' konden Vera en Dimitri het meteen erg goed met elkaar vinden. Een eerste kus volgde dan ook snel en zo was een eerste 'Big Brother'-koppeltje geboren.

Hoewel Dimitri tijdens zijn laatste dagen in het huis afstand leek te nemen van Vera, deed hij dat naar eigen zeggen met de beste bedoelingen. Hij meent het dan ook serieus met de Nederlandse. Dat maakte hij deze week duidelijk in zijn brief voor Vera.

Dimi en Vera denken al aan een toekomst samen. Vera sprak onlangs met Nawel over baby's en hoe - als het bij haar en Dimitri zou werken - het niet lang zou duren. Dimi krijgt nu ook de vraag via sociale media of er een 'Big Brother'-baby zal komen.

"Dat wordt veel oefenen, we hebben er veel over gesproken. We zullen zien wat de toekomst uitwijst", zegt Dimi op Instagram. "Sowieso, als zij eruit komt, gaan we eerst zien hoe en wat samen."

"Ik ben ook al aan het rondzien, moesten we samen gaan wonen op een appartementje, waar dat zou zijn. We moeten de kerk in het midden houden. Dat zou dan effectief rond Antwerpen zijn", zegt hij. "Maar 'Big Brother'-baby's kunnen effectief."

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.