Dimitri moet bij comeback in 'Big Brother' slecht nieuws brengen over Vera: 'Daarom is ze er niet bij'

door: COS
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Zaterdag wordt de finale van 'Big Brother' gespeeld. Kristof, Nouchine, Salar of Grace volgt dan Jill Goede op als de winnaar of winnares van het programma.

Woensdag zullen we nog afscheid moeten nemen van één bewoner voor de grote finale van zaterdag. Kristof is al zeker van zijn plekje. Het lot van Nouchine, Salar en Grace ligt in de handen van de kijker.

Deze week werd het huis weer een stuk meer bewoond. Plots kwam Kitty de tuin ingewandeld met haar karretje vol broccoli, rijst en kip. Later kwamen ook Hanne en Julio via de Game Room het huis binnen.

In de aflevering van dinsdag zien we ook Peter via de Mini Mall zijn intrede maken. En net voor het aangekondigde feestje is daar plots ook Dimitri. Sercan, Eveline, Amy, Leroy, Nawel en Tobias kwamen niet langs.

De opvallendste afwezige was toch Vera. Zit er misschien een haar in de boter bij Vera en Dimi? Dat is helemaal niet het geval. Ze zijn nog steeds gelukkig samen. Wat er dan wel aan de hand is? Vera heeft corona en zit in quarantaine.